Company Logo

Competitie 2021-2022

De teams voor dit seizoen:.

Maarschalk 1 - Driebanden Groot - Poule A - 1e
Maarschalk 2 - Driebanden Groot - Poule A - 3e
Maarschalk 3 - Driebanden Klein - Poule B1 - 10e
Maarschalk 4 - Driebanden Klein - Poule B1 - 2e
Maarschalk 5 - Libre Klein - Poule C4A - 2e

De Gewestelijke Finale Teams voor de A-klasse waren op 28 en 29 mei bij De Hazelaar in Rosmalen.  Op zaterdag speelden de MN1 en MN2 (Midden Nederland) teams elk in een poule een halve competitie tegen elkaar  De hoogste twee geplaatste teams van elke poule spelen op zondag de finale.
In het weekeinde voor deze finale was er in de lokatie een Grand Prix Artistiek, dus op de tafels lagen gloednieuwe lakens.  Zeker de eerste wedstrijden waren daardoor zeer moeizaam.  Naarmate de dag vorderde werd het allemaal ietsje makkelijker.  Aan het einde van de dag hadden alleen team eveneel punten.  Ons team werd helaas laatste op carambolepercentage.  Een mooie ervaring rijker mochten de 3 M's (Michael, Marco en Marc) zondag thuisblijven.  Teams, uitslagen en eindstand (PDF).

Er gaan 2 teams van ons district uit de B1 naar de Gewestelijke Finale, dus mag Maarschalk 4 op 11 en 12 juni mee spelen bij De Bun in Huizen.  Teams & Stand.

Ook in de C4 gaan er 2 teams door.  Marschalk 5 speelt (ook) op 11 en 12 juni, dan bij RCN in Nieuwegein.  Teams & Stand.

 

Persoonlijke Kampioenschappen (PK's)

 

Driebanden Groot Overgangsklasse klasse.

Op 9 & 10 maart speelde Michael de Haas in Maarssen zijn voorwedstrijden.  Helaas haalde hij de volgende ronde net niet (3e reserve)

Uitnodiging Voorwedstrijden (PDF)
Uitslag Gwestekijke Voorwedstrijden (PDF) 

 

Driebanden Groot Open klasse.

Omdat de KNBB alles stilgelegd heeft is er ruimte voor een extra niet-landelijke set wedstrijden.   Voor deze klasse hebben zich vanuit onze vereniging Michael de Haas, Marco Huibregtse en Marc du Bois opgegegeven.
Er is alleen nog een voorlopige stand gedeeld.

Uitnodiging Voorwedstrijden (PDF)

 

Driebanden Klein 1e klasse.

Op 30 en 31 augustus speelden Eric de Wit en Marc du Bois hun voorwedstrijden thuis bij Café De Maarschalk.  Beide speelden geen goede wedstrijden.  Marc eindigde met 8 punten en een degradatie-moyenne maar kwam als laatste in de finale, Eric had 4 punten en bleef qua gemiddelde nog net boven de ondergrens.  Hij werd 2e reserve.
De districtsfinale was op 25 en 26 september bij De Bun.  Hier speelde Marc verrassend (en niet zonder geluk) zichzelf naar een 4e plaats.  Na een slechte start volgde 2 zeer goede partijen en als beloning was hij eerste reserve voor de regiofinale in December, wederom bij De Bun, maar mocht daar alleen als publiek acterenb

Uitnodiging Voorwedstrijden (PDF)
Uitslag Voorwedstrijden (PDF)
Uitnodiging Districtsfinale (PDF)
Uitslag Districtsfinale (PDF)

 

Libre Klein 3e klasse.

Op 30 en 31 augustus speelde Nico van Ekris zijn voorwedstrijden thuis bij Café Zuid.  Hij was als 2e geplaatste voor de finale  op 9 en 10 oktober bij BV OGB te Bussum die hij winnend afsloot.
De Gewestelijke finale wordt van 19 t/m 20 maart wederom bij OGB gespeeld.

Uitnodiging Voorwedstrijden (PDF)
Uitslag Voorwedstrijden (PDF)
Uitnodiging Districtsfinale (PDF)
Uitslag Districtsfinale (PDF)
Uitnodiging Gewestelijke Finale (PDF)

 

Libre Klein 4e klasse.

Op 23, 24 en 27 augustus speelden Bertram Toonen, Ko Splinter en Renius Offringa hun voorwedstrijden thuis bij Café De Maarschalk.  Bertram is als eerste geplaatst voor de finale, en Ko als achtste.  De finale werd gespeeld op 2 en 3 oktober bij BV OSO.  Bertram eindigde als kampioen met prima cijfers.  Co deed lang mee in de top en kwam op de derde plaats uit.
De Gewestelijke finale wordt van 11 t/ 13 maart gespeeld bij Biljart Centrum Lelystad - Veel succes Bertram!

Uitnodiging Voorwedstrijden (PDF)
Uitslag Voorwedstrijden (PDF)
Uitnodiging Districtsfinale (PDF)
Uitslag Districtsfinale (PDF)
Uitnodiging Gewestelijke Finale (PDF)


Co en Bertram in actie in de laatste ronde.
Powered by Joomla!® Template by ThemZa.com